Llomets de sec de bacallà sense espina
Bonics llomets de bacallà gruixudets i ben macus Per dessalar posar-lo a l'aigua 4 o 5 dies i canviar un cop el aigua cada dia
Carpaccio de bacallà sec
Finas lonchas de bacallà talladas a mà, digestiu i melòs Desalar en un par de horas anb dos cambis d'aigua
Cues de bacallà en sal
Cuetes de bacallà sense espina Ideal per a qui li agrada el bacallà ben prim Per desalar-lo posar 3 dias en aigua, cambiarla una vegada cada día
Filet prim de bacallà sense espines Pes aproximat 300 grams
Filet de bacallà prim duns 300gms Per desalar-lo posar-ho en aigua 2 o 3 dies i cambiar-li el aiguauna vegade dia
Filet de bacallà sense espinas tamany gross
Filet de bacallà gruixut De 1kg A 1,5kg Poden sortir de 5 a 7 racions
Filet mitja de bacalla sense espines Pes aproximat duns 800 grams
Filet mitja sense espina duns 400/700 grams Per desalar-lo posar en aigua 3-4 dies camviant-li l'aigua una vegade cada dia
Bacallà esqueixat sec
Bacallà esqueixat per nosaltres de la millor part del bacallà Per dessalar-lo posar-lo amb aigua i cambiar varies vegades el aigua fins tenir-lo al seu gus
Pasta bunyols
La nostra pasta de bunyols és diferent a la resta, amb força bacallà La porció per persona s'etima en 100gms
Filets de bacallà per arrebossar
Bacallà ben prim per arrebossar ideal per a nens i avís Remullar en 24h amb 3 canvis d'aigua
Morro de bacallà sencer sense espina
Bacallà molt gruixut Per remullar-lo posar 4 dies amb aigua sense canviar-la i despés canviar-ne dos cops al dia durant dos dies més Sempre a la nevera
Cocotxes de bacallà
Cocotxes de bacallà per fer al pil pil, guisades etc Remullar 3 dies i canviar-li l'aigua un cop cada dia