Patata Blanca 1a - Mona lisa
Patata Blanca primera .Varietat tipo Mona Lisa. Es la varietat més utilitzada, ja que és una de les varietats que té menys aigua i gran qüantitat d'almidó. Això fa que es puguin cuinar de moltes... Mostrar més
Cebes 1a
Cebes Comuns. De mida mitjana i de la varietat Reca. Aquest tipus és fa servir més per sofregits. La ceba és rica en hidrats i vitamines, aporten gran qüantitat de fibra lo que la converteix en un... Mostrar més
Cebes Figueres
Cebes Figueres . Es una varietat de les cebes que té la carn de color rosat. Es més suau que les altres pel seu alt contingut d'aigua. Ideal per cuinar, per amanides etc...
Enciam Llarg - 1 unitat
Enciam llarg (romana) aquest tipus d'enciam és de fulla llarga i té el capdell blanc. Sabor suau i cruixent. L'enciam és un vegetal molt sà ja que té moltes propietats beneficioses. Conté minerals,... Mostrar més
Enciam Trocadero - 1 unitat
Enciam Trocadero, aquest tipus d'enciam es de textura suau, tendre i tou al paladar.
Escarola - 1 unitat
Escarola. Es una varietat de fulla arrissada i el cor blanc grogós. Es molt rica amb aigua d'aqui que sigui un aliment saciant per la fibre que conté. La temporada més convenient és al hivern... Mostrar més
Iceberg - 1 unitat
Enciam Iceberg. Enciam rodó ,molt tendre i cruixent, en el qual s'aprofita quasi tot.
Tomàquets Verds - 200 a 250 g unt. aprox.
Tomàquets Verds. Principalment tomàquet es un tomàquet per l'amanida. Es de polpa forta, àcid-dolç i de color verd-vermell. Es una excel·lent font de minerals i vitamines. De juny a octubre són... Mostrar més
Tomàquet Branca,vermell madur. Branca 500 g aprox 4-5 tomàquets.
Tomàquets Branca. Tomàquets vermells de mida mitjana, de pell fina, apreciat pel seu sabor i textura, de llarga conservació. Ideal per sofregits, gastpatxos o amanit.
Pebrot Italià
Pebrot Italià. Pebrot dolç ,de forma allargada i de color verd lluent. És antiòxidant i de molt baix aport calòric. Ideal per fer-los fregits, ja que són de cocció ràpida.
Pebrot Vermell - 1 un 200 a 250 g aprox
Pebrot Vermell. És una hortalissa de fàcil digestió, amb un alt contingut en aigua. és molt refrescant, ja que és un dels aliments mÉs una varietat carnosa i gruixuda de gran mida y de pell vermell... Mostrar més