Llom
Llom de porc Duroc, que és el nom de la raça del porc que resulta de l'encreuament del porc blanc amb el porc ibèric.
Costella
Costella de porc Duroc, que és el nom de la raça del porc que resulta de l'encreuament del porc blanc amb el porc ibèric.
Butifarra blanca
Embotit elaborat amb la carn magra del porc, trinxada amb sal i pebre. Embutida, lligada i cuita. La pots demanar a talls o sencera (de ferradura).
Butifarra negra
Embotit elaborat amb la carn magra del porc, trinxada amb sang, sal i pebre. Embutida, lligada i cuita. La pots demanar a talls o sencera (de ferradura).
Butifarra de ceba amb pinyons - Morcilla 100 g aprox
Embotit elaborat amb carn de porc, ceba i pinyons. Ideal per menjar a la brasa.
Xistorra - 1 un de 200 g aprox
Embotit elaborat amb carn de porc, all, sal, pebre vermell i herbes aromàtiques. Consumir fregida o a la brasa. Es ven en mitges peces o sencera.
Beicon
Producte càrnic compost de la pell i la cansalada viada. Ideal per fer-lo a la brasa, en salses i torrades.
Gall d'indi - pit
Pit de gall d'indi 100% natural i amb un lleuger fumat exterior. Producte d'exel·lent qualitat i de sabor agradable. Baix en greixos.
Gall d'indi - cuixa
Cuixa de gall d'indi 100% natural i amb un lleuger fumat exterior. Producte d'exel·lent qualitat i de sabor agradable.
Fuet - Obradors - 250 g aprox
El fuet és un embotit típic de la gastronomia catalana, elaborat amb carn noble de porc per aconseguir un producte magre i saludable.